BUUDAY’LA TANIŞIN
Backhaus’un yeni nesil fırını
Buuday, tamamen damak tadımıza uygun ürünlerle donatılmış yepyeni, ama bir o kadar da deneyimli bir lezzet markasıdır. Buuday’da ekmeklerden keklere, pastalardan pizzalara, kahvaltıdan öğle yemeğine kadar geniş bir lezzet çeşitliliği bulunur. Buuday’ın sattığı her üründe Türkiye’nin en yenilikçi fırını ve pastanesi Backhaus’un kalite güvencesi vardır.
Küçük m2’lerde hem fırın, hem pastane, hem de kafe
Buuday rakiplerine göre çok daha fonksiyonel bir dizayna sahiptir. Bu sayede Buuday konsepti daha küçük dükkanlarda daha geniş çeşitte fırın, pastane ve kafe ürünlerini müşterilerine sunar. Buuday bayileri daha az metrekarede daha geniş ürün sunarak, daha az kira öder ve daha yüksek kâr elde eder.
Buuday,Backhaus Lezzetlerini
Daha Geniş Kitlelere Ulaştırmak İçin Yarattığımız
Yeni Markamızdır.
BUUDAY ÜRÜNLERİ
NASIL ÜRETİLİR?
- Buuday ürünleri Backhaus’un 4500 m2’lik kendisine ait uluslararası hijyen standartlarındaki üretim merkezinde üretilir.
- Üretim merkezi fırıncılık ve pastacılık sektöründe dünyada uygulanan son
teknolojileri Türkiye’nin en maharetli ustalarının kullanımına sunar. - Günlük üretilen Buuday ürünleri yine aynı günde taptaze bayilerine ulaştırılır.
- Lezzet ve kalite standartlarını korumak için geliştirdiği günlük ve aylık kalite kontrol ve raporlama sistemi uygulanır.
- Üretim merkezi toptan satış yaptığı uluslararası otel zincirleri ve havayolları şirketleri tarafından düzenli olarak gıda güvenliği ve hijyen denetimlerine tabii tutulmaktadır.